e

Begeleiding

  /  Begeleiding
Begeleiding
Patrick van der Linden, dirigent

Patrick van der Linden studeerde koordirectie, orkestdirectie en theorie der muziek en behaalde deze diploma’s met onderscheiding. Patrick van der Linden is oprichter en artistiek leider van stichting Ars Musica. Hij is chef-dirigent van het Ars Musica Orkest, Concertkoor en Kamerkoor. Kamerkoor Ars Musica maakte als professioneel ensemble onder zijn leiding naam met spannende programmeringen en het samenwerkingsconcept Master en Pupil waarin talentvolle amateurzangers gecoacht worden door professionals. Sinds november 2013 presenteert Kamerkoor Ars Musica onder leiding van Van der Linden het prestigieuze meerjarenproject “BACH AAN HET WOORD”.

Lees verder >

Olga Malkina, pianiste

Olga Malkina, pianiste, begeleidt sinds januari 2003 wekelijks de repetities van MOV

Olga Malkina is concertpianiste en organiste. Ze soleerde bij verschillende Nederlandse Symphonie orkesten. In 2013 is haar nieuwste CD uitgekomen ‘Russian Album – 19th and 20th Century’. De opnamen zijn in 2013 gemaakt in de Frits Philipszaal te Eindhoven.

Achtergrond

Olga Malkina is geboren in Rusland (Nachodka, oostelijk van Wladiwostok) en groeide op in Alma Ata, Kazachstan, waar haar bijzondere talent op het klavier al op zesjarige leeftijd werd ontdekt. Sinds 1995 woont en werkt ze in Nederland.

Lees verder >

De repetities van Merwe’s Oratorium Vereniging zijn o.l.v. Patrick van der Linden, www.patrickvanderlinden.com, en worden begeleid door pianiste Olga Malkina, www.olgamalkina.nl.