e

Op zaterdag 9 februari  2019 organiseert Merwe’s Oratorium Vereniging uit Dordrecht een leuke inspirerende  workshop onder leiding van Harjo Pasveer van 10:00 tot 16:00 uur in de Andreaskerk Jacob van Heemskerkstraat 19 3317VL te Dordrecht. Harjo Pasveer is een bekende enthousiasmerende zangpedagoog die o.a. lesgeeft aan  conservatoria te Utrecht en Rotterdam. Zijn zangworkshops staan bekend om hun toegankelijkheid en deskundigheid, waarbij plezier hoog in het vaandel staat. Er wordt gewerkt aan alles wat met zangtechniek en musiceren te maken heeft.

Voor deze workshop zijn nog een aantal plaatsen beschikbaar!

Heeft u belangstelling, meldt u zich dan a.u.b. voor 15 januari 2019 aan via het volgende mailadres: zangworkshopmov@gmail.com

De kosten voor deze workshop zijn 25 euro. We hopen op een aantal enthousiaste zangers!